Gyermek fotózás


gyermekfotózás

Bölcsi és ovi fotózás során megpróbálok valamilyen újdonságot belevinni a fotózásba. Ez legyen egy kicsit újabb stílus, vagy akár a háttér és a kiegészítők látványossága. Mivel én is boldog anyuka vagyok és fényképész is egyben, így végképp a minőségre törekszem, a végső cél pedig a szülők elégedettsége gyermekük láttán.

A fotózás az óvodai illetve bölcsődei intézményben, illetve az előre megbeszélt helyszínen és időpontban történik. A portrék és a csoportképek mellett lehetőség van játék, foglalkozás, családi csoportképre, vagy egyéb tevékenységek közbeni fényképezésre.

Gyermek fotózásA gyermekekről szeretnénk legalább 8 képet készíteni (a gyermekeket hangulatuktól függően tudjuk fényképezni). amit az idei évtől weboldalunkon jelszavas galériában tudnak megtekinteni és rendelni a fényképekből egy online képrendelőn keresztül. Így kevesebb munka marad az óvónőkre is. Természetesen aki nem rendelkezik internettel annak indexkép formájában is át tudjuk adni a képeket.


Veroczki Barbara fényképész


Szolgáltatásaink:
esküvő fotózás   tablófotózás   osztályfotózás   gyermek fotózás   óvoda fotózás   esküvői fine art album   céges rendezvény fotózás   bölcsődei fotózás   termék fotózás   tárgy fotózás   fine art   fotókönyv készítés