Rendezvény fotózás

Meggyőződésem szerint a fotók jelentősen erősítik a céges rendezvények hatását. Segítségükkel a résztvevők bármikor felidézhetik és megoszthatják a rendezvénnyel kapcsolatos élményeiket.


   
Rendezvény fotózásRendezvények fotózásánál fontos szempont, hogy az esemény megismételhetetlen, ezért nagy jelentősége van a rendezvény előtti egyeztetésnek. A rendezvényt megelőzően, pontosan rögzítjük az események menetét, így nem maradhatunk le semmilyen fontos pillanatról.
Több fotós szolgáltatására is van lehetőség, ha a megrendelő igényli, illetve a rendezvény nagysága indokolttá teszi.
A rendezvény fotókat az utómunkálatok elvégzése után, DVD lemezre írva, és-vagy papírkép formájában, a DVD lemezt egyénileg megtervezett, elkészített borítóval és lemezfelülettel adjuk át.
Lehetőség van a rendezvény fotókból egyedi fotókönyv elkészítésére is.
A rendezvény fotókból igény szerint fotókönyv, webgaléria is készülhet (jelszavas vagy jelszó nélküli), így a fotók könnyen megtekinthetők.Céges rendezvények, tréningek, megnyitó ünnepségek, konferenciák, sportesemények, szabadtéri rendezvények, szakmai kiállítások, vásárok, termékbemutatók, iskolai rendezvények, osztálytalálkozók fotózása.

Az árat meghatározzák a fotózási helyszínek, az elkészítendő anyag mennyisége valamint az Ön igényei. Árajánlatot személyes vagy telefonos egyeztetés alapján a 06-30/471-55-63-as számon, az adott esemény ismeretében és az egyéni igények figyelembevételével tudok adni. A rendezvény képi anyagát az utómunkálatok elvégzése után megbeszélteknek megfelelően papírkép, illetve DVD lemezre írva vagy pendriveon adjuk át. Fotókönyv elkészítésére is van lehetőség.

Helyszíni képnyomtatás:

Lehetőség van rendezvényen készített fotók helyszínen történő készítésére, amiket a résztvevők haza tudnak vinni. A képeket még egyedibbé lehet tenni, ha fotókat szöveggel, és/vagy logóval kérik. A résztvevők, vendégek a digitális felvételek megtekintése után kiválaszthatják, hogy melyik fotóból szeretnének kézzelfogható papírképet. Képeinket akár a helyszínen (csak zárt térben) felállított műteremben is elkészítjük a kívánalmaknak megfelelően. Igény esetén több fotóssal és kiszolgáló személyzettel oldjuk meg a feladatot.
Az átadásra két lehetőséget kínálunk:
1. előre megbeszélt darabszámot készítjük el, amit a megrendelő fizet, így a vendégek, résztvevők ingyen vihetik a képeket.
2. mi értékesítjük a saját standunkon, ebben az esetben a képek térítés ellenében vehetők át.
 
A helyszíni papírkép készítést, mint exkluzív szolgáltatást kínáljuk, de természetesen a szokásos rendezvényfényképezést is vállaljuk. A képeket DVD lemezre írva, megtervezett, elkészített borítóval és lemezfelülettel adjuk át.

Vitéz FOTÓ - Veroczki Barbara fényképészRendezvény fotózásReferenciák:

B&K Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Monori Lovagi Lakoma és Borászbál
Lufthansa Technik Budapest Kft.
Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség
Ritmikus Gimnasztika Világkupa
Sóskúti Lovassport Club
Strázsahegyi Tekerő
Henkel Magyarország Kft.
Sauflon CL Kft.
Líbiai Követség


Szolgáltatásaink:
esküvő fotózás   tablófotózás   osztályfotózás   gyermek fotózás   óvoda fotózás   esküvői fine art album   céges rendezvény fotózás   bölcsődei fotózás   termék fotózás   tárgy fotózás   fine art fotókönyv készítés