Rendezvény fotózás

Meggyőződésem szerint a fotók jelentősen erősítik a céges rendezvények hatását. Segítségükkel a résztvevők bármikor felidézhetik és megoszthatják a rendezvénnyel kapcsolatos élményeiket.


   
Rendezvény fotózásRendezvények fotózásánál fontos szempont, hogy az esemény megismételhetetlen, ezért nagy jelentősége van a rendezvény előtti egyeztetésnek. A rendezvényt megelőzően, pontosan rögzítjük az események menetét, így nem maradhatunk le semmilyen fontos pillanatról.
Több fotós szolgáltatására is van lehetőség, ha a megrendelő igényli, illetve a rendezvény nagysága indokolttá teszi.
A rendezvény fotókat az utómunkálatok elvégzése után pendriveon, vagy letölthető formában kaphatja meg a megrendelő. Lehetőség van a rendezvény fotókból egyedi fotókönyv elkészítésére is.
A rendezvény fotókból igény szerint fotókönyv, webgaléria is készülhet (jelszavas vagy jelszó nélküli), így a fotók könnyen megtekinthetők.Céges rendezvények, tréningek, megnyitó ünnepségek, konferenciák, sportesemények, szabadtéri rendezvények, szakmai kiállítások, vásárok, termékbemutatók, iskolai rendezvények, osztálytalálkozók fotózása.

Az árat meghatározzák a fotózási helyszínek, az elkészítendő anyag mennyisége valamint az Ön igényei. Árajánlatot személyes vagy telefonos egyeztetés alapján a 06-30/471-55-63-as számon, az adott esemény ismeretében és az egyéni igények figyelembevételével tudok adni. A rendezvény képi anyagát az utómunkálatok elvégzése után megbeszélteknek megfelelően papírkép, illetve pendriveon vagy internetről letölthető formában adjuk át. Fotókönyv elkészítésére is van lehetőség.


Vitéz FOTÓ - Veroczki Barbara fényképész